برای راه اندازی وب سایت خود بین وردپرس و html دچار تردید شده اید؟ در این مطلب می خواهیم به مقایسه سایت html و وردپرس بپردازیم و ببینیم کدام مناسب راه اندازی یک سایت کسب و کاری است.

تفاوت بین سایت های وردپرس و html به نحوه ساخت آنها برمی گردد. سایت های html وب سایت های ایستایی هستند که هیچ پایگاه داده ای ندارند. صفحه ایستا در واقع صفحه وبی است که به همان شکلی که ذخیره شده نمایش داده می شود و قرار نیست از تعامل با کاربر پشتیبانی کند. این قبیل صفحات وب برای محتواهایی که قرار نیست تغییر کنند یا به ندرت تغییر می کنند مناسب است. قالب های آماده html هیچ گونه نصبی ندارند و تنها با آپلود انها روی هاست یا لوکال قابل استفاده هستند.

در صورتی که نیاز به تغییر این صفحات باشد باید برای هر گونه شخصی سازی از برنامه نویسان مسلط بر  html, css و javascript استفاده کرد. گذشته از این قالب html آماده، کار طراحان را برای فرانت اند سایتشان ساده کرده است.

تصور کنید نیاز به طراحی داشبوردهای مدیریتی دارید یا نیازمند لندینگ به زودی می آئیم یا اصلا در فکر ایجاد یک لندینگ برای ارائه تخفیف فوق ویژه به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس وب سایت خود هستید. اینجاست که قالب های html به کمک شما می آیند و کار طراحی شما را بسیار ساده می کنند. درعوض قالب آماده سایت با وردپرس امکان راه اندازی انواع سایت های فروشگاهی و شرکتی را بدون داشتن دانش برنامه نویسی برای کاربران خود فراهم می کند. این قالب تنها طی چند مرحله کوتاه بر روی هاست نصب می شود.

تفاوت وردپرس و html

شما می توانید هسته وردپرس را به همراه قالب های رایگان انگلیسی از سایت Wordpress.org دانلود و استفاده کنید. توجه داشته باشید که سایت wordpress.org با سایت wordpress.com متفاوت است. هر کدام از این سایت ها به ترتیب برای ارائه منابع رایگان وردپرس و wordpress.com یک خدمات میزبانی وبلاگ غیر رایگان است.

سایت های ایستای html نیازی به نگهداری، بروز رسانی و بک آپ مداوم ندارند. علاوه بر این منابع مصرفی بسیار اندکی نیاز دارند، بنابراین می توان آنها را بر روی سرورهای سبک و کم حجم راه اندازی کرد. اما در عوض وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که از زبان php و بانک اطلاعاتی mysql استفاده می کند. البته وردپرس از زبان های برنامه نویسی متنوعی مثل javascript, css و html نیز استفاده و پشتیبانی می کند.

در واقع html برای ارائه ساختار ظاهری تمامی وب سایت ها استفاده می شود، اما وردپرس از زبان php برای کدهای سمت سرور استفاده می کند تا عملیات کاربر را انجام دهد. تا به اینجا در مورد تعاریف اولیه هر دو نوع سایت html و wordpress صحبت شد. در ادامه به تفاوت بین سایت html و وردپرس می پردازیم.

نیازمندی توسعه سایت با وردپرس:

  • عدم نیازی به دانش برنامه نویسی
  •  قابلیت درگ و دراپ برای ساخت برگه های سایت
  • هزاران قالب آماده برای ایجاد طرح دلخواه  آماده
  • دسترسی به پلاگین های متنوع (افزونه های فرم ساز وردپرس، افزونه صفحه ساز، بهینه سازی سئو ، پروفایل کاربری و هزاران نمونه دیگر برای انجام تقریبا هر کاری که مد نظر دارید)
  • افزودن ساده المان و پلاگین ها (به سادگی چند کلیک انجام می شود، اما در صورتیکه باید سفارشی شوند نیاز به کدنویسی بیشتری است)
  • بروزرسانی افزونه و هسته وردپرس
  • قیمت هاست بیشتر (با توجه به حجم سایت وردپرسی بیشتر از قالب های html است)

تفاوت wordpress و html

نیازمندی توسعه سایت با Html:

  • نیازمند تسلط به زبان html، سی اس اس و جاواسکریپت
  • نیازمند مهارت نوشتن کدهای تمیز برای درک بهترموتورهای جستجو
  • همه چیز نیازمند ایجاد شدن از ابتدا است (هر چند قالب های آماده html نیز وجود دارد اما تغییر و سفارشی سازی آنها نیازمند دانش برنامه نویسی است)
  • عدم نیاز به بروزرسانی قالب های اچ تی ام ال
  • نیازمند هاست ارزانتر

تفاوت سایت وردپرس و html

سئوی سایت وردپرسی بهتر است یا html؟

یک سوال ساده و یک پاسخ ساده تر از آن داریم. سایت های وردپرسی هیچ مزیت و نقصی نسبت به سایت های css/html در این مورد ندارند و برعکس این قضیه نیز صدق می کند. هرچند افزونه های زیادی وجود دارد که می تواند راهنمای خیلی خوبی برای سئو سایت باشد. در عوض اگر قالب وردپرسی شما سئو شده نباشد، به عبارتی نکات تکنیکی سئو مانند رعایت تگ های h1تا h6، رسپانسیو بودن، نقشه سایت و . در قالب وردپرس رعایت نشده باشد به سئوی سایت ضربه می زند. پس کافی است در زمان خرید قالب وردپرس به این نکته توجه داشته باشید. در قالب های html همه نیازمندی های سئو و امنیت کاملا اختصاصی و توسط برنامه نویس باید پیاده شود، این در حالی است که در وردپرس تمامی افزونه های امنیتی و سئو که بسیار مورد نیاز سایت ها است به سادگی نصب می شوند. در این میان افزونه yoast seo یکی از بهترین پلاگین های کاربردی در حوزه بهینه سازی محتوا است.

وردپرس یا html؟ کدام برای راه اندازی سایت بهتر است؟

در این مطلب تفاوت سایت html و وردپرس به تفصیل بیان شد. نتیجه ای که می توان گرفت این است که بر اساس نیاز و قابلیت های مورد نظر وب سایت خود را راه اندازی کنید. هر چند برای سایت های ساده و ایستا از html استفاده می شود، با اینحال کدهای آن سریعتر اجرا می شوند. گذشته از این قالب های آماده html راهکاری سریع برای طراحی فرانت اند وب سایت های شخصی است که قرار برنامه نویسی آنها از ابتدا انجام شود. اما اگر می خواهید به هزاران  قالب دسترسی داشته باشید و احتمال افزودن امکانات بیشتر، تعامل با کاربران خود را می دهید و نمی خواهید به طور ماهانه برای توسعه دهندگان وب هزینه کنید احتمالا وردپرس سیستم مناسب تری برای شما است. هر دوی این قالبها به صورت رایگان و غیر رایگان در دسترس هستند.


تازه های افزونه و قالب وردپرس سایت ,های ,html ,وردپرس ,قالب ,وب ,سایت های ,قالب های ,راه اندازی ,برنامه نویسی ,می کند ,دانش برنامه نویسی ,توجه داشته باشیدمنبع

وردپرس بهتر است یا html ؟

چطور فونت قالب وردپرس را فارسی کنیم؟

کسب درآمد اینترنتی از طریق وردپرس

وردپرس بهتر است یا html ؟ تفاوت وردپرس با قالب html چیست؟

سایت ساز یا وردپرس؟ مساله این است

آموزش حذف قدرت گرفته از وردپرس در فوتر قالب

Slug یا نامک چیست، چگونه آنرا برای سئو بهینه کنیم؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود سرا سختی گیر رزینی سایت درسی saiteservise officenavak خرید اینترنتی دوره های پیشرفته آموزش آرایشگری بانوان پرسش مهر رئیس جمهور 98 ساعت مچي ست رولکس سواچ رادو کاسیو گوچی پسرانه مردانه 2019 تبریزگردی