آیا برای شروع کسب و کار اینترنتی خود به وبسایت نیاز دارید؟ آیا به فکر استفاده از سایت ساز هستید؟ شما معایب و محدودیت های اکثر سایت سازها را می دانید؟ به دلیل محدودیت های سایت ساز پیشنهاد ما به شما استفاده از وردپرس و قالب وردپرس آماده است. 
در ادامه به بررسی سایت ساز و محدودیت اصلی آن می پردازیم.

سایت ساز چیست؟

تعریف ویکی پدیا از سایت ساز چنین است:
سایت سازها ابزاری هستند که امکان ساخت وبسایت بدون ویرایش کدها را فراهم می کنند.
به عبارت دیگر، سایت ساز یک برنامه یا ابزاری است که به شما در ساخت وب سایت کمک می کند.
دو نوع سایت ساز وجود دارد؛ سایت سازهای آفلاین و سایت سازهای آنلاین، که در این مقاله تمرکز و توجه ما بر روی معرفی سایت سازهای آنلاین و محدودیت های این پلتفرم طراحی وب سایت است. سایت سازها به گونه ای طراحی شده اند که به راحتی قابل استفاده هستند و به هر کس (افراد مبتدی یا طراحان باتجربه) این امکان را می دهند تا طی چند دقیقه با استفاده از یک ویرایشگر کشیدن و رها کردن (drag-and- drop)، یک وب سایت کامل ایجاد کنند. کاربران با کشیدن عناصر و انداختن آنها به مکان دلخواه، یک وب سایت ایجاد می کنند، هیچ دانش و تجربه کد نویسی لازم نیست. تا اینجا همه چیز جالب و ساده بنظر میرسد. اما اگر نیاز به راه اندازی یک فروشگاه با تخفیف های شگفت انگیز، بنرهای تخفیفی و کلی امکانات جذاب که بقیه سایت ها دارند چه؟ این تنها یکی از محدودیت سایت ساز آماده است.
مقاله تفاوت سایت ساز با وردپرس هم می تواند برای شما جذاب باشد. چون با جزئیات دقیقی به این موضوع پرداخته است.
یکی از محدودیت اصلی سایت سازها محدودیت در شخصی سازی سایت سازاست.

محدودیت های شخصی سازی در سایت ساز

بیشتر سایت سازها "کد بسته" (closed source) هستند و به کاربران امکان دسترسی به کدها را نمی دهند. در نتیجه، کاربران به گزینه های سفارشی سازی موجود در قالبی که انتخاب کرده اند، محدود می شوند.این مسئله به ویژه در هنگام ساخت یک برند از اهمیت بیشتری برخوردار می شود، زیرا واقعیت این است که این قالب برای سایر شرکت ها نیز قابل استفاده است. بنابراین، با وجود گزینه های سفارشی سازی که در قالب وجود دارد، همیشه سایتهایی خواهند بود که شبیه سایت شما باشد.

در وردپرس امکان شخصی سازی وسیعی وجود دارد در واقع وردپرس open source است و هر تغییری را می توانید داشته باشید.این یعنی می توانید افزونه دلخواهی طراحی و به وردپرس اضافه کینید یا اصلا بخش هایی از قالب را به دلخواه تغییر دهید یا حذف کنید.

بسیاری از قالب های وردپرس تنظیمات سفارشی برای این منظور دارند اما اگر این سفارشی سازی بیشتر از اینها بود شما دستتان باز استt کد نویسی کنید!

پ ن: برخی از سایت سازها درواقع همان قالب های آوادا و بی تم معرف هستند که با هزینه بالا در اختیار شما قرار داده شده اند. 

مهمترین محدودیت سایت ساز امکان سفارشی سازی و توسعه وب سایت در آینده است. فرض کنید چند سال زحمت کشیده اید و حجم زیادی محصول وارد کردید رتبه خوبی هم در گوگل گرفتید؛ بعد از اینکه نتوانستید با این امکانات کم و محدود سایت ساز ادامه دهید تصمیم به تغییر پلتفرم می گیرید. اما در نهایت کلی صفحه ایندکس شده در گوگل دارید که 404 شده اند.

اگر تصور می کنید کار با وردپرس سخت است می توانید با قالب رایگان وردپرس شروع کنید. بعد زا اینکه مطمئن شدید توانایی اداره سایت را دارید به یک قالب فروشگاهی خوب مهاجرت کنید.

 

بنظر من تصمیم عجولانه نگیرید و کمی در مورد سایت ساز و وردپرس مطالعه کنید.

 

 

 


تازه های افزونه و قالب وردپرس سایت ,ساز ,وردپرس ,های ,محدودیت ,قالب ,سایت ساز ,سایت سازها ,وب سایت ,محدودیت های ,سفارشی سازیمنبع

وردپرس بهتر است یا html ؟

چطور فونت قالب وردپرس را فارسی کنیم؟

کسب درآمد اینترنتی از طریق وردپرس

وردپرس بهتر است یا html ؟ تفاوت وردپرس با قالب html چیست؟

سایت ساز یا وردپرس؟ مساله این است

آموزش حذف قدرت گرفته از وردپرس در فوتر قالب

Slug یا نامک چیست، چگونه آنرا برای سئو بهینه کنیم؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرکز فروش پارتیشن دوجداره بهترین دفاتر برای ثبت شرکت و برند کدامند؟ طراحی اپلیکیشن و طراحی فروشگاه اینترنتی سبز لند اجاره ماشین در تهران تخفیف ویژه فقط برای امروز بهترین متخصص قلب و عروق در ایران شرکت طراحی سایت و اپلی کیشن نوآوران سیستم ویرا Robertoqmkevtti1 paikka یکم بیشتر بمون